©2015 - Ontwerp & realisatie door Fatih Kilic Web & Design

Wie zijn wijAangenaam kennis te maken!

De Wilde Dienstverlening  is een bedrijf dat actief is op het gebied van diverse diensten, hieronder vallen: Ontwerp, Grondwerk, Bestrating, Tuin, Onderhoud en Montage. Allemaal hebben ze betreoptocht 2015kking op het hetgeen zich rondom uw woning of bedrijfspand plaatsvindt.

Marc de Wilde is een jonge, gedreven ondernemer afkomstig uit Emst. Vrijwel direct na het afronden van zijn opleiding startte hij in 2006 zijn eigen bedrijf. Door van meet af aan een groot aantal uiteenlopende werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers te verrichten, heeft Marc een flinke dosis ervaring opgedaan. Daarnaast heeft hij door de jaren heen een breed netwerk van collega’s in de regio opgebouwd, zoals hoveniers en stratenmakers. Samen met hen is hij in staat in korte tijd veel werk van hoge kwaliteit te verzetten.

De Wilde Dienstverlening is een allround bedrijf dat u kan begeleiden bij het ontwerp tot en met de complete aanleg goed verzorgd. Wellicht heeft u al van ons gehoord via onze klanten die u al zijn voorgegaan.

Wij zijn u graag van dienst zijn bij het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, het opstellen van een beplantingsplan, het leveren van planten/materialen en het aanleggen van de vijver of bestrating.

Wanneer u geïnteresseerd bent geraakt in een van onze diensten of een persoonlijke afspraak wilt inplannen kunt u via ons “contactformulier” snel en eenvoudig contact met ons opnemen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken via 06-30157514.

 

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Marc de Wilde en medewerkers De Wilde Dienstverlening